Marly Slavenburg

Trainingstijden : Woensdag 19:00 – 20:15 Vrijdag 18:00 – 19:00

Coach / Trainer : Peter de Blécourt

4 okt 2014: Bedum Blues u18-1 eindelijk van de nul af

Op zaterdag 4 oktober moest het u18-1 team van Bedum Blues aantreden in eigen hal tegen Bv Leeuwarden u18-1. Na al twee goede wedstrijden gespeeld te hebben stond het u18-1 team van Bedum nog steeds op nul punten. In het eerste kwart gingen beide ploegen gelijk op, wat resulteerde in 14-16 voorsprong voor Leeuwarden na het eerste kwart. Het tweede kwart liep Leeuwarden wat verder uit, tot 24-29. Echter na rust kon Bedum weer wat van de achterstand goed maken en bracht het verschil terug tot drie punten, 41-44. Mede door een geweldig spelende Jordy Jeuring, 28 punten won het u18-1 team van Bedum hun eerste wedstrijd. Ook Dirk van de Riet was op schot met 20 punten. Bedum heeft uiteindelijk gewonnen met 62-59.