Trainingstijden: Woensdag 17:00-18:00

Trainer/Coach: Krista Halman (Coach), Linde Wasser, Laura Bos

E-mail: halmanc@xs4all.nl

09-apr-2016: U12-1-Bedum Blues tegen BV Groningen

Zaterdag 9 april moesten wij ( U12-1 ) een wedstrijd spelen tegen BV Groningen. We waren om 15:15 uur aanwezig om ons voor te bereiden op de wedstrijd. Helaas waren we maar met 5 spelers. Om 15:45 begon de wedstrijd. het was een spannende wedstrijd maar helaas hebben wij niet gewonnen. eindstand 31-35 volgende seizoen gaan wij er weer volle moed tegenaan.

13-feb-2016: HBV Falcons U12-1 tegen Bedum Blues 12-1

Zaterdag 13 februari speelde bedum blues u12-1 tegen de HBV falcons u12-1 in Hoogeveen. Deze keer deed Jack mee, omdat Janke niet kon spelen.

We begonnen de wedstrijd gelijk goed en in de rust was het 14-25 voor ons. Hoewel we voorstonden moest het nog wel beter. Krista legde ons uit hoe we moesten spelen en na de rust ging het nog beter. We wonnen uiteindelijk met 26-52.

We speelden goed samen en hebben dus daarom ook terecht gewonnen.

06-feb-2016: BVG groningen U12-1  tegen Bedum Blues U12-1

Vandaag 6 Februari 2016 moesten we tegen BVG, een sterk jongens team.

_DSC6982

In de eerste paar kwarten ging het nog wel redelijk maar daarna werd het steeds moeilijker. 31-6 was moeilijk weer intehalen, dat was dan ook niet gelukt.

Opzichzelf was het wel een goede wedstrijd waar we weer veel van geleerd hadden. De eindstand was 54-9, niet wat we gehoopt hadden maar ja.

09-jan-2016: Bedum Blues U12-1 – BG U12-3

Op 9 januari hebben we een thuiswedstrijd gespeeld tegen BVG U12-3. Om 15:15u moesten we in de zaal zijn, zodat we nog even een half uur hadden om in te spelen. We stonden al snel op een voorsprong en gaven die niet meer weg. in de rust was Krista tevredenover ons spel. We bleven ons eigen spel spelen en dat vindt Krista belangrijk. We wonnen uiteindelijk met 50-10, dus een makkelijke overwinning. Ik was de enige die een fout had gemaakt, dus hadden we ook maar 2 vrije worpen tegen.

Jarno van der Veen.

12-dec-2015: Bedum Blues U12-1 tegen BV Groningen
Wij hebben zaterdag 12 december thuis een wedstrijd gespeeld tegen BVG.
Vanaf het begin van de wedstrijd stonden wij achter.

20151212_160750 U12-1
De tegenstanders waren goed wij moesten goed ons best doen.
Wij kwamen steeds verder achter te staan.
Wij moesten vechten voor de punten.
Uiteindelijk hebben wij niet gewonnen.
Maar dat was wel terecht.
Eindstand 21-48

Gijs

28-nov-2015: U12-1 Bedum Blues tegen Celeritas-Donar U12-2
We vertrokken om 09:10 uit Bedum naar Vinkhuizen. Daar begon de wedstrijd om 10:00.
Na de 1ste helft was de stand 20-5 voor Celeritas -Donar.
Aan het einde van de wedstrijd was de stand 32-21 voor Celeritas-Donar.
Vandaag hebben we het moeilijk gehad want Celeritas-Donar is een sterke team. Maar het was een mooie wedstrijd en we hebben er veel van geleerd.
Groetje,

07-nov-2015: U12-1 Bedum Blues tegen Mustangs uit Emmen
Zaterdag 7 november gingen we om 9.00 weg uit Bedum.
We gingen deze keer helemaal naar Emmen.
Het was daar best wel groot.
Gelukkig waren we er allemaal: Gijs ,Jarno , Aïsha, Ilse , Ryan , Janke en ik.
Na acht minuten stond het al 0-22 voor ons!
We hebben gewonnen met wel 20-64, de hoogste score tot nu toe!!!

We hebben veel gepasst en mooi gescoord.

Groetjes Christian.

31-okt-2015: U12-1 Bedum Blues tegen BV Groningen

Op zaterdag 31 oktober speelde Bedum Blues U12-1 thuis tegen BV Groningen.
We moesten om 15:15u in de zaal zijn. Zo hadden we nog een half uur om in te spelen. Linde hielp ons bij het intrainen.
Ons hele team was compleet en Janke speelde ook met ons mee. Zo hadden we 2 wisselspelers.
We namen gelijk een voorsprong en in de rust stonden we op een grote voorsprong.
Krista zei dat het goed ging en dat we goed moesten blijven overspelen.
Uiteindelijk wonnen we vrij gemakkelijk met 38-12.