Hierbij willen wij nog even onze sponsoren bedanken voor het vlekkeloos laten verlopen van ons jaarlijkse Mixtoernooi,

Rijschool Remi voor de algehele ondersteuning

Sporthuis-WinsumSponsor

en last but not least Sporthuis Winsum voor de ballen, want zonder ballen valt er weinig te ballen, zeggen wij altijd maar!!!’

28-dec-2017 Bedum Blues/Plus mixtoernooi

Donderdag 28 december 2017 vond het Bedum Blues/Plus Mixtoernooi weer plaats. De 118 aanmeldingen zijn opgedeeld in 3 poules, 2 voor de spelers vanaf U16 met basketbalervaring en 1 voor de spelers van U12 en U14 en de mensen zonder basketbalervaring. De teams in de A en B poule zijn genoemd naar NBA teams en de teams in de C poule naar teams van de Dutch Basketball League. Bij de A en B poule deden 10 teams mee. De finale ging daar tussen de Warriors en de Spurs. In een spannende finale ging de winst naar de Warriors. Bij de C poule deden 4 teams mee. Daar ging de finale tussen New Heroes en Aris, waarin New Heroes met 8-6 te sterk was voor Aris.

Bij de shootout won Jordy Jeuring van de A en B poule en Joël van Dijk won bij de C poule. De winnaars wonnen twee kaartjes voor de wedstrijd Donar- Den Helder Suns.

De prijzen voor het toernooi waren voor beide categorieën een slagroomtaart gesponsord door Plus Bedum Jeroen Juch.