Trainingstijden: Woensdag 17:00-18:00

Trainer/Coach: Krista Halman, Linde Wasser, Laura Bos

E-mail: halmanc@xs4all.nl

03-jun-2016: Bedum Blues U12-2 Kampioen Toernooi Celeritas

Op deze vrijdagmiddag hebben Bedum Blues U12-1 als U12-2 meegedaan aan het toernooi georganiseerd door Celeritas. Beide teams speelden 4 wedstrijden van 14 minuten. Zowel U12-1 als U12-2 hebben goed hun best gedaan en U12-2 is KAMPIOEN gewonnen in hun poule en kregen een mooie beker tijdens de prijsuitreiking.

U12-2 kampioen Celeritas Toernooi 2016

20-feb-2016: U12-2 Bedum Blues tegen BV Dunk uit Zuidhorn

Zaterdag 20 februari speelde U12-2 van Bedum Blues tegen BV Dunk uit Zuidhorn. Omdat Thijs niet kon, deed Ryan deze keer mee. Er werd mooi gescoord, helemaal door Rick van Kooten, want hij scoorde deze wedstrijd zijn eerste punt! In de rust was de stand 4 – 14 voor Bedum Blues.

BV Dunk deed erg hun best om hun achterstand in te lopen. Dit is niet helemaal gelukt, maar na de rust kwamen ze wel dichterbij. De eindstand werd uiteindelijk 11 – 24 voor ons.

12-dec-2015:  BV Groningen – Bedum Blues U12-2

We moesten om 9:00 een wedstrijd spelen bij BVG dus we moesten weg om 8:00. We gingen met: trainer Krista en trainer Laura en trainer Linde.
En Jack Janke Iris Arjan Thijs en Rick. We begonnen direct met punten maken. En we wonnen een wedstrijd zonder achter te staan.
Eindstand 12-22 voor ons.

20151212_092846 U12-2

Rick

10-okt-2015: U12-2 Bedum Blues tegen BV Aquila uit Veendam

Zaterdag 10 oktober speelde BV Aquila tegen Bedum Blues in de Wildervanckhal.
Het was een leuke wedstrijd, maar voor Bedum Blues wel zwaar. In de rust was de stand 30-4 voor Aquila. Iedereen deed zijn best, maar Aquila was beter.
De eindstand was 46-8.

03-okt-2015: Bedum blues U12/2  vs  Celeritas Donar

Het was even afwachten hoe het nieuwe team het zou doen!
In de eerste minuut is er al snel gescoord.