Woensdag 17:00-18:00 (De Beemden)

Trainer/Coach: Krista Halman (Coach), Laura Bos

E-mail: halmanc@xs4all.nl

01-apr-2017: Bedum Blues (U12) uit tegen  HSV Haren
We moesten een wedstrijd spelen tegen HSV. We vertrokken om half 9 we waren er om 9 uur en de wedstrijd begon om half 10 ik vond dat we slecht begonnen en het ging steeds beter en in de rust stond het 14-14 en Janke haar arm is verbonden en Luuk heeft 2x gescoord en Tomeck heeft voor het eerst gescoord.

De eindstand was 28-24 voor HSV.

11-mrt-2017: Bedum Blues (U12) tegen Celeritas-Donar in Vinkhuizen

We kwamen aan het begin van de wedstrijd al snel op achterstand. De tussenstand na de eerste helft was 29-14 in het voordeel van Celeritas-Donar. Maar na de rust gingen we heel goed spelen en stonden we op den duur nog maar 4 punten achter.

Helaas hebben we met 41-33 verloren.

21-jan 2017″Bedum Blues U12 thuis tegen Exercitia 73
U12 speelde op 21 januari thuis tegen exercitia 73.
De eerste kwart werd het 4 – 0 door het scoren van Janke. Ze kreeg 2 vrije worpen en schoot ze er allebij in. Helaas kwamen ze in de tweede kwart weer lang zij.
Derde kwart 8-6 scores Liam en Janke.Vierde kwart kwamen we even achter maar door 2 mooie scores van Mark en Thijs konden we met 12 – 10 de pauze in. De vijfde kwart wist Jack 3 keer te scoren 20 -18. De zesde en zevende kwart bleef het gelijk opgaan en gaan we de laatste kwart in met de stand. 26 – 24
De laatste kwart konden we ver genoeg uitlopen. En zelfs zo ver dat Jack het aan durfde om voor een drie punter te gaan. En jawel hij ging erin.
De tegenpartij kwam niet meer tot scoren.
De eindstand 35 – 24
Tomeck Hake

14-jan-2017: Bedum Blues U12 tegen E.B.V Mustangs U12-1

Zaterdag 14 januari moest U12 tegen de Mustangs uit Emmen.
De Mustangs begonnen de eerste helft sterk. Al snel hadden ze in de rust een voorsprong van 11 punten (6-17).
In de tweede helft speelde Bedum wel wat beter, maar Emmen liep nog steeds ver uit met de scores. De spelers van Bedum deden heel erg hun best, maar helaas konden ze niet winnen.
De eindstand was 15-35 voor de Mustangs.

17-dec-2016 Bedum Blues U12 uit tegen Donar
Vandaag speelden we een uit wedstrijd tegen Donar in sporthal Vinkhuizen. In de eerste helft waren we gewaagd aan elkaar maar Bedum Blues stond al snel voor. Het eerste kwart eindigden we met 6- 10. Liam, Janke en Jack scoorden.
In het tweede kwart scoorden Arjan en Iris en maakten er 10- 14 van. Dankzij Janke, die 3 keer scoorde en Jack die een keer scoorde kwamen we op 16-22.
Het vierde kwart van de eerste helft sloten we af met 20- 26 dankzij Iris die twee keer scoorde. Ook na de rust deed Donar zijn best ons te ons in te halen maar Bedum blues bleef voor staan. Het werd 24-34 na het eerste kwart van de tweede helft, Liam, Janke en jack scoorden.
In het tweede kwart van de tweede helft kreeg Arjan twee vrije worpen waarvan hij een raakte. Iris scoorde maar liefst 3 keer, en maakte daarmee 28-41. Het derde kwart sloten we af met 30-45, Liam en Jack scoorden.
Dankzij Janke die drie keer scoorde in het laatste kwart van de wedstrijd, wonnen we de wedstrijd tegen Donar met 30-51

Bedum Blues U12 staat nog steeds bovenaan in de competitie!!!!!!!!!

10-dec-2016: Bedum Blues U12 tegen BV Dunk

U12 van Bedum Blues speelde op 10 december tegen BV Dunk uit Zuidhorn We begonnen met een kleine voorsprong.

Toen kwam BV Dunk voor te staan. In de rust was het 10 – 16 voor BV Dunk. Daarna ging het gelijk op.

In de laatste kwart kwamen we toch voor te staan en wonnen we met 28 – 26.

19-nov-2016: U12 uit in Haren tegen H.S.V.B.

We waren binnen we begonnen  het liep een beetje gelijk af tot de 4ekwart toen liep bedum achter
De teams waren ongeveer even sterk het was de een voor de ander

15168637_1173416356070002_298971938528925526_o
Tot de laatste kwart toen ging arjan lekker  scoren
De wetstrijd verliep uiteindelijk 31-38
En we hebben wel  gewonnen

Groetjes Jacco de Vries

5-nov-2016: Wedstrijd U12 thuis tegen Celeritas Donar.

Toen iedereen er was waren de tenues er nog niet, toen deed het hele team de schoenen maar al vast aan. We waren nog maar net in de zaal toen de tenues er al waren.  Schoenen uit, broekje aan en dan nog het hemdje aan. De wedstrijd begon en Janke, Arjan, Mek, Tommek en Luuk gingen de eerste kwart spelen. Na de eerste kwart was de stand 2-2. Maar al snel in de tweede kwart werd de stand 14-4 voor Bedum Blues. En zo ging het ook door. Toen de eerste helft gespeeld was stond het al 29-12. Jack had het fruit meegenomen banaan, mandarijn en appel.

Na de vijfde kwart stond het nog steeds 29-12. Maar die punten gingen weer hard, 35-14 en de volgende alweer 45-18. Toen was de laatste kwart er al weer. Janke, Tommek, Mek, Luuk en Ezra speelden de laatste kwart en … gewonnen!! 51-18 en met de winst naar huis. Douchen omkleden en naar huis met het geweldige nieuws dat we gewonnen hebben.

Geschreven door Iris Prins

17-sep-2016: Bedum Blues (U12) tegen BV Groningen (U12-2)

Op zaterdag 17 september was de eerste wedstrijd voor de mini’s. Het was in de sporthal De Beemden onder leiding van Laura Bos. Het eerste kwart ging al mooi, we stonden met 10 – 2 voor en bij de rust was de stand 18 – 2 voor ons.

20160917_18500720160917_184837

Na de rust kwam BVG in actie en scoorde nog 3 keer, maar dit was niet genoeg om te winnen want de eindstand was 30 – 8 voor ons. De wedstrijd was een goede start voor het seizoen!