Trainingstijden : Woensdag 17:00 – 18:00

Coach / Trainer : Remi Haveman Patrick Vogel

17-jan-2015: Bedum Blues U14-2 — Jahn U14-1

We hadden er weer veel zin in om deze wedstrijd te spelen.
In het eerste kwart stonden we achter maar in het tweede kwart kwamen we goed terug.
In de rust was de stand 21-11 voor ons.
In het derde kwart kwam Jahn flink terug maar we lieten niet gebeuren dat ze weer op voorsprong zouden komen.
In het vierde kwart hebben we ons nog even van onze goede kant laten zien waardoor de eindstand 37-24 werd.
Het was een leuke wedstrijd met een terechte winnaar vind ik.
Ik wil Patrick en Remi bedanken voor het goede coachen.

groetjes van Danique

22-nov-2014: Wedstrijdverslag van 22 november Bedum Blues U14-2 tegen Aquila

In de eerste minuut scoorde Ewald twee vrije worpen en daarna nog één.
In de tweede minuut scoorde Davy en in de derde minuut scoorde Aquila één vrije worp.
Na tien minuten was de stand 11-6. In de pauze was er een wissel, daarmee hebben we 15-16 gescoord.
Het was erg spannend omdat de punten elke keer dicht bij elkaar lagen.
Toen stond het op een gegeven moment 25-21. We dachten: Dit gaan we winnen!
Maar de tegenstanders knokten goed terug en wonnen de wedstrijd met 27-31.

15-nov-2014: Bedum Blues U14-2 tegen Aquila Veendam U14-2

Het was een spannende wedstrijd.
Na het eerste kwart stonden we achter met 7-11.
Het tweede kwart was het 14-17 tegen.
U14-2_15-11-2014
In het derde kwart ging het al een stuk beter. Toen was het 25-27 tegen.
Het vierde kwart werd na heel veel strijd toch nog gewonnen, het werd
35-30.

25-okt-2014: Bedum Blues U14-2 – Jumping Five U14-1

Afgelopen zaterdag 25 oktober speelden we tegen Jumping Five uit Peize. Na het verlies van vorige week wilden ons uiterste best doen om deze wedstrijd wel te winnen.In de eerste twee kwarten stonden we voor, en daarna kwam Jumping Five steeds dichterbij.

CAM00282a

In het vierde kwart was het enorm spannend, maar in de laatste minuut scoorde Jumping Five en verloren we de wedstrijd met 42-44

11 okt 2014: Bedum Blues U14-2

Afgelopen zaterdag was BV Millwings uit Winschoten onze tegenstander. Bedum Blues U14-2 heeft zijn best gedaan, maar ging met 36-8 de lange pauze in. De eindstand was precies het dubbele: 72-16.

Groeten, Noek

4 okt 2014: Bedum Blues u14-2 dacht: “Dit wordt moeilijk”

Zaterdag 4 oktober heeft U14-2 een wedstrijd gespeeld tegen B.V.G. Toen we het team zagen dachten we: “Dit word moeilijk” (omdat ze zo groot waren). De eerste helft stonden we achter met 5-11. Maar toen kwamen we op gang en zat bijna elk schot. En we wonnen met 45-34. Iedereen vond het een leuke wedstrijd.

27 sep 2014: U 14-2 Eerste wedstrijd, eerste overwinning!

Zaterdag 27 september speelde U 14-2 van Bedum Blues tegen Celeritas Donar U 14-3 in de sporthal de Beemden. De wedstrijd van zaterdag was de eerste wedstrijd van dit seizoen. Het U 14-2 team is een nieuw gemixt team bestaand uit Danique, Bastiaan, Tim, Olaf, Davy, Noek, Laura en Ewald.

In de eerste vuurdoop van het nieuwe team heeft U 14-2 een klinkende overwinning behaald op Celeritas Donar door met 38 – 8 te winnen. Bedum Blues speelde zowel aanvallend als verdedigend bij vlagen een sterke wedstrijd, waarbij Celeritas Donar haar kansen op score niet verzilverde. Als de eerste wedstrijd van U 14-2 het voorteken is voor het rest van het seizoen, dan gaan we een spannende competitie tegemoet.

Door een vervelende blessure speelde Ewald helaas in de eerste wedstrijd niet mee. We hopen als team dat Ewald in de volgende wedstrijden weer mee kan spelen.

Laura de Vries (U 14-2)