Trainingstijden : Woensdag 17:00 – 18:00

Coach / Trainer : Krista Halman

Stefan Wolters  Daniël Diepenbroek

07-feb-2015: U12 wint met overtuiging van Typhoons.

Sensatie bij U12!

Na een korte vertraging begon de wedstrijd tegen Typhoons uit Hoogezand. Nadat er in het begin door beide teams gescoord werd ging Bedum met de rest van de punten aan de haal.
DSC_0188

DSC_0152
In de rust was de tussenstand dan ook 28-7 in het voordeel voor ons.

Ook na de rust lieten we niets heel van de tegenstander waardoor de eindstand 70-10 voor Bedum Blues werd! Door de vele kansen kregen wij allemaal de kans om te scoren.

Groetjes van Lucas Krasenberg

31-jan-2015: U12 Strijdvaardig verloren.

Tijdens de thuiswedstrijd van U 12 tegen Celeritas Donar U 12-3 was het direct vanaf het begin een spannende wedstrijd. Ondanks de afwezigheid van een aantal spelers van U 12 heeft het team als een hecht team gestreden voor elke punt. De ruststand was 10-17 in het nadeel van Bedum Blues. Na de rust heeft U 12 uit alle macht geprobeerd om de Celeritas te verslaan, echter lukte dit niet! De eindstand werd 27-43.U12 3b

Robert en Ilse de Vries

U12 1

13-dec-2014: Wedstrijdverslag van Bedum Blues U12 tegen Triple B

Zaterdag 13 december 2014 moest Bedum Blues spelen tegen Triple B. Het was een zware wedstrijd en er werd niet veel gescoord. Na het zesde kwart nam Bedum definitief de leiding door goed te verdedigen en nummer 4 te dekken.

IMG_5228
IMG_5143

ook de aanval ging goed Wesley scoorde veel maar ook de rest van het team heeft het goed gedaan. Eindstand 22-17 voor Bedum

Wedstrijd verslag van :Gijs van Kooten

15-nov-2014: Bedum Blues U12 tegen B.V. Milwings U12 uit Winschoten

Het was een spannende wedstrijd. Winschoten begon sterk maar na de rust begon Bedum meer in actie te komen, en kon Winschoten minder scoren. Bedum Blues had een paar keer een vrije worp. De nummer 6 van Winschoten was heel sterk, maar Bedum wist haar goed te verdedigen, maar zij scoorde toch wel veel.
U12_15-11-2014
De uiteindelijke eindstand was 20- 22 voor Winschoten.

8 nov 2014: U12 Bedum Blues vs U12 H.S.V. Basketball uit Haren

Het was een spannende wedstrijd . Bedum ging goed van start en scoorde snel de eerste punten. Bedum gaf de voorsprong niet meer weg.
Ruststand 17-6.
Dim maakte een mooi punt tijdens de vrije worp. Het blauwe team ging naar huis met de winst. Uitslag 39-12.

U12_20141108AU12_20141108C

1 nov 2014: U12 Bedum Blues stuit op tegenstand.

Afgelopen zaterdag speelde Bedum Blues U12 tegen Aquila U12 uit Veendam. Het was een erg spannende wedstrijd.
Na het eerste kwart stond Aquila al behoorlijk op voorsprong. De spelers van U12 uit Bedum waren verrast door de sterke opening. Toch lieten de U12-ers het er niet bij zitten en wisten de achterstand niet verder te laten oplopen.

20141101U12-2

20141101U12-3

20141101U12-4In het laatste kwart draaide het bijna zelfs uit op een gelijkstand. De spelers uit Wildervank wisten er nog een laatste bal in te krijgen, waardoor uiteindelijk werd verloren met 22-18.

25-okt-2014: Boomlange speler bepaald wedstrijd U12

Het team U12 speelde een pittige wedstrijd tegen Typhoons uit Hoogezand. Er werd heel sterk verdedigd, maar de tegenstander had een troef in handen waar de Bedumers niet tegen bestand waren.

CAM00273a

Deze boomlange speler wist zich regelmatig langs de verdediging te wurmen. Dit ging niet zomaar! U12 werd met regelmaat hardhandig tegen de grond gedrukt met als gevolg: blauwe plekken en pijnlijke schouders. Ondanks dat bleven ze wel fel doorspelen. Een verlies was het eindresultaat. Toch veel lof voor U12.

11 okt 2014: U12 Bedum Blues tegen BV Millwings

Zaterdag 11 oktober moesten we om half 8 op het Versplein zijn, dus dat was vroeg opstaan! Oke iedereen is er, op naar Winschoten en dan komen we aan bij de sporthal. Iedereen kleedt zich om, en gaat daarna de zaal in. Eerst een beetje inspelen en dan kan de wedstrijd beginnen. Het was een spannende wedstrijd. De tegenstanders waren  erg sterk. Maar wij gaven niet op.
Toch hebben we verloren met 1!!!! puntje na, de eindstand is 17-16 geworden. Maar ja we hebben hard ons best gedaan ook al kregen we soms een harde duw.

Groetjes Aisha Diallo

4 okt 2014: U12 WINT DIK VAN CELERITAS DONAR.

INTERVIEW MET WESLEY DE HAAN

WAT WAS DE UITSLAG?

49-18

HOE VOND JE HET GAAN?

Ik vond het heel goed gaan.

HOE SPEELDE HET TEAM?

We hebben het heel goed gedaan en we hebben goed naar elkaar gepassed .

WAT VOND JE HET LEUKSTE MOMENT?

Toen iemand van de tegenpartij bijna bij ons heeft gescoord.

EN WAT VOND JE MINDER LEUK?

Dat de tegenpartij een paar keer had gescoord.

WIL JE VERDER NOG IETS KWIJT?

Yell yell yell, de Bedum Bluesjes winnen het wel!

team u12

Groeten Wesley De Haan

Zie ook artikel op website Noorderkrant.

27 sep 2014: U 12 haalt het net niet!

Zaterdag 27 september speelde U 12 van Bedum Blues tegen Aquila in de sporthal de Beemden. Ondanks de afwezigheid van Aisha heeft U 12 goed gespeeld. Het team van Aquila bestond uit grote spelers , waardoor Bedum Blues U 12 tegen een sterke tegenpartij moest basketballen. Ook de tweede wedstrijd van dit seizoen heeft het U12 team weer met een grote enthousiasme en gedrevenheid gespeeld.

Het was een spannende wedstrijd met de uiteindelijk uitslag 23-30 in het voordeel van Aquila. Al met al was het een zware wedstrijd voor beide partijen, maar helaas behaalde U 12 van Bedum Blues de overwinning net niet!

Ilse en Robert de Vries

20 sep 2014: Bedum U12 wint hun eerste wedstrijd tegen Assen.

Afgelopen zaterdag 20 september heeft de jeugd van Bedum Blues met basketbal gewonnen!
De spelers van U12 hadden een wedstrijd tegen de basketbal club Assist uit Assen.
Voor de spelers van de U12 was dit hun eerste wedstrijd samen, best spannend dus. De spelers waren goed in vorm en alle ballen vlogen de basket in met een uiteindelijke stand van 52-31!
Het was de eerste wedstrijd van Wesley, Lucas en Liam. Wesley heeft de meeste punten gescoord: wel 15!